Stage lopen bij DUO

Wij willen natuurlijk ook jouw ontwikkeling mogelijk maken.

Stages

Stage- en afstudeerplekken per september

Per september 2019 hebben we ongeveer 25 plekken in de aanbieding voor stageopdrachten/afstudeeronderzoeken voor hbo-ICT. Je krijgt onder andere te maken met methoden en technieken zoals DevOps, Microservices, REST, Java, Angular, Magic Draw, GIT, Sonar, Fortify, Docker/Kubernetes, Linux, Bash, GitLab, CI.

Studeer jij NSE/IDS, SE/Informatica of BI(T)M en zoek je per september 2019 een stage- of afstudeerplek? Meld je dan aan via marieke.lokhorst@duo.nl.
Zorg dat je er snel bij bent!

Stevige stagiairs

Stage lopen bij DUO, dichter bij het vuur kun je nauwelijks komen. Onderwijs in de praktijk is wat je wilt en dat kun je bij ons krijgen. Onderwijs is namelijk ‘ons ding’. Waar kun je nou beter stage lopen voor je opleiding, dan bij een organisatie die onderwijs hoog in het vaandel heeft staan? Wij doen niets liever dan jou helpen met je ontwikkeling en scholing. Wij zijn de uitvoeringsorganisatie voor het onderwijs. Je kunt bij ons prachtige stages doen voor allerlei opleidingen. Wat we van jou verwachten? Tomeloze inzet. Duh, het is jouw toekomst waar we ruimte voor geven. Je moet er dus wel stevig tegenaan.

Alles erop en eraan

Logisch dat we uitgebreid ruimte bieden voor stagiairs. Van vmbo tot universiteit. Wij kijken of we samen een mooie match kunnen maken. Je krijgt een stagebegeleider, een coach en advies bij methoden en technieken. DUO is een grote organisatie en daarom krijg je ook een uitgebreid introductieprogramma.

Vind een stageopdracht

Natuurlijk wil je graag een mooie stage bij DUO, op onze locatie in Groningen of in Den Haag. Kijk op de website van je opleiding, want daar vind je onze lopende stageopdrachten. Heb je al een interessante stageopdracht gekozen? Wacht dan niet te lang en meld je aan Link opent externe pagina .

Mail ons

Heb je een mooie opdracht gezien of heb je zelf een fantastische opdracht? Aarzel niet en mail. Wie weet kun je bij ons terecht. Het mailadres voor een stageplek bij DUO: leeratelier@duo.nl.