Naar Home

Webinars

Studiefinanciering mbo: hoe werkt het?

Studeren in het mbo en (bijna) 18? Kom in dit webinar alles te weten over studiefinanciering, het studentenreisproduct en lesgeld.

Meer informatie

Datum
Aanvang
Lengte 45:00

Aanmelden

Studeren in Nederland: studiefinanciering voor studenten uit het Caribisch gebied

Kom je uit het Caribisch gebied en ga je in Nederland studeren? Dan moet je de komende maanden veel regelen. DUO helpt je graag en vertelt je in dit webinar over alles wat je moet regelen voor je studiefinanciering in Nederland.

Bekijk

Studiefinanciering hoger onderwijs: de praktische zaken

Ga je na de zomer studeren in het hbo of aan de universiteit? Dan wil je vast weten wat je allemaal moet regelen voor je studiefinanciering. Als vervolg op het webinar ‘Studiefinanciering hoger onderwijs: hoe werkt het?’ heeft DUO nu een webinar over de praktische zaken die je moet regelen.

Bekijk

Terugbetalen, hoe werkt het?

Je begint volgend jaar met het terugbetalen van je studieschuld. In Mijn DUO zie je hoeveel je per maand gaat terugbetalen. Welke terugbetalingsregels gelden voor jou? Houdt DUO rekening met je inkomen? Hoe zit het met de rente op je studieschuld? En zijn er mogelijkheden om minder terug te betalen, of juist meer?

Bekijk

Studiefinanciering hoger onderwijs: Hoe werkt het?

Begin jij volgend jaar aan een studie in het hbo of aan de universiteit? Dan wil je je vast goed voorbereiden. Daarom organiseert DUO het webinar ‘Studiefinanciering hoger onderwijs. Hoe werkt het?’. Over alles wat je weten wilt over je studiefinanciering straks.

Bekijk

Terugbetalen vanuit het Caribisch gebied: hoe werkt het?

U moet binnenkort beginnen met het terugbetalen van uw studieschuld of u betaalt al terug. Maar hoe werkt dit als u in het Caribisch gebied woont? Welke mogelijkheden hebt u? Hoe kunt u uw inkomen doorgeven en waarom is dat zo belangrijk? En hoe werkt lokaal terugbetalen?

Bekijk

Schulden bij DUO: informatie voor schuldhulpverleners

U helpt klanten met schulden bij DUO. Wat kunt u voor hen betekenen? Welke oplossingen biedt DUO bij betalingsproblemen? En wat kunt u zelf online regelen?

Bekijk

Schoolverzuim melden in het basisonderwijs

Uw school heeft te maken met leerlingen die ongeoorloofd afwezig zijn. U bent dan verplicht om dit te melden aan DUO. Maar wat moet u precies melden, hoe doet u dit en wat gebeurt er met de melding?

Bekijk